SVS stevig onderuit tegen Alexandria’66

SVS speelde zaterdagmiddag een wedstrijd waarin het volledig werd overklast door Alexandria’66. De ploeg van Wout Ooms verloor in eigen huis met 0-4

SVS kon in het begin van de wedstrijd nog goed meekomen, maar na 26 minuten was het verzet gebroken: Alexandria’66, dat vier plekken lager staat op de ranglijst, maakte na een fraaie aanval de 0-1. SVS, op dat moment nog niet wetende dat het nooit echt lekker in de wedstrijd zou komen, ging verder met goede moed op zoek naar de gelijkmaker.

Beide ploegen startten in de tweede helft met dezelfde namen. SVS zocht de aanval, maar liep in minuut 58 tegen een counter aan. De supporters op Sportpark Schenkel konden opgelucht adam halen, want Alexandria’66 verzuimde te scoren. Acht minuten later was het moment dan toch daar, SVS keek na weer een goed uitgespeelde aanval van Alexandria’66 tegen een 0-2 achterstand aan. Toen Alexandria’66 in de 72ᵉ minuut nog een keer scoorde leek het toch wel een lastige middag te gaan worden.

SVS ging bij deze 0-3 achterstand nog opzoek naar eerherstel. De supporters van SVS kregen nog wel een doelpunt, maar niet aan de op gehoopte kant. Alexandria’66 maakte het kwartet af. Met deze stand zou de wedstrijd ook eindigen.

Door deze onfortuinlijke nederlaag dreigt SVS de aansluiting met Spirit in de strijd om de vijfde plaats te verliezen, maar met nog vijf wedstrijden voor de boeg is natuurlijk nog alles mogelijk.


Delen

Advertentie