SVS – SSS eindigt in 7 – 2, maar dan met kaarten

Maar liefst negen gele en twee rode kaarten geeft scheidsrechter Van der Maat bij de wedstrijd SVS – SSS. Erg netjes verdeeld is het niet. SVS krijgt maar liefst zeven van de negen kaarten.

SVS-trainer Wout Ooms heeft er na afloop van de wedstrijd geen nieuwe vriend bij. “Dat lijkt me duidelijk,” begint Ooms zijn relaas, “Ik denk dat niemand hier een ordinaire schoppartij heeft gezien. En toch weet de scheidsrechter ons zeven kaarten te geven en SSS maar twee. Dat verschil is mij te groot.”

Teleurstelling

SVS speelt sinds de vijfendertigste minuut met tien man. Aanvoerder Nick Peeters pakt binnen vijf minuten twee keer geel en mag vertrekken. Ondanks de man meer situatie weet SSS dat niet in het speel uit te drukken. Eén moment krijgen ze. Na een counter schiet aanvaller Van de Sande op de paal.

In de tweede helft brengt SVS de snelle aanvaller Jonathan Linger in plaats van Roy Rijsdijk. Een keuze die positief lijkt uit te vallen. De Capellenaren weten vaker de diepte te vinden en krijgen zodoende ook meer grip op de tegenstander. Een kwartier voor tijd lijkt de beloning voor SVS te vallen. De bal belandt na een ingooi voor de voeten van Muhammed Hidir die niet twijfelt en de bal richting het doel plaats. Paal.

Een fatale corner

Het lijkt er dan op dat de wedstrijd in een 0-0 gaat eindigen. Maar dan is daar een zeldzame fout van doelman Bart de Keijzer. De ervaren keeper gaat bij een voorzet onder de bal door waardoor Tim Lader de bal in kan tikken. De deksel op de neus.

Opstelling SVS: De Keijzer, Van der Geest, Peeters, De Winkel, J. De Lely, Valk, Badal, Y. De Lely, Rijsdijk, Hidir, Lingen.

Geel: De Winkel, Hidir, Linger
Rood: Peeters (2x geel), J. De Lely (2x geel)

Benieuwd of de kaarten terecht waren? Bekijk hier de samenvatting.

De reactie van trainer Wout Ooms:

Delen

Advertentie