Max Teeuwen(CVV Zwervers): ‘Wat Groeneweg gebeurde had ons ook kunnen gebeuren’

Max Teeuwen en David Veauthier bleven afgelopen seizoen met hun club CVV Zwervers behouden voor de eerste klasse. Toch kijken beiden heren met gemengde gevoelens terug op het seizoen.

Het volledige interview vind je onderaan de pagina.

Teeuwen keerde dit seizoen terug op sportpark Couwenhoek na een uitstapje bij SVS. “Ik koos voornamelijk voor Zwervers omdat ze in de eerste klasse gingen spelen, en bij Zwervers is alles gewoon goed geregeld. Ik had Zwervers na een jaar SVS gewoon gemist.”

Pech

Dat Zwervers pech had dit seizoen beaamt Teeuwen. “Na de zeges op VELO en Groeneweg kwam de klad erin. We hadden gewoon best veel blessures en schorsingen. Daarnaast haakt Dennis den Haan af, die in principe onze beste speler is, Burak Ursan die vaak afwezig was. Mede daardoor is het gewoon een lastig seizoen geweest.”

BMT

De samenvatting wordt vaak gemaakt dat Zwervers met dank aan BMT behouden is gebleven voor de eerste klasse. Teeuwen is het daar gedeeltelijk mee eens.”Als die er niet uit waren gehaald hadden we nacompetitie gespeeld, en dat is gewoon een loterij. Je ziet nu, Groeneweg ligt er ook uit, maar dat had ons ook kunnen gebeuren. Maar we moeten blij zijn dat we nog een kans krijgen.”

David Veauthier sluit zich aan bij de woorden van Teeuwen. “Het was niet het meest succesvolle seizoen. Waar we eindigden wilden we eigenlijk niet eindigen. Maar we zijn in de eerste klasse gebleven, ookal was dat een beetje gelukkig. Nu moeten we laten zien dat we volgend seizoen beter zijn”, aldus de Duitser.

Beluister het gehele interview met Max Teeuwen en David Veauthier met verslaggever Kasper Luchtmeijer hieronder:

Max Teeuwen en David Veauthier in gesprek met Kasper Luchtmeijer
Delen

Advertentie