Knappe overwinning cvv Zwervers bij VUC

De wedstrijd tegen directe concurrent VUC om de plekken net buiten de play-downplekken werd winnend afgesloten door de Capellenaren. 

Het begon heel curieus voor Zwervers. In de tweede minuut mocht VUC een vrije trap nemen. Danny de Jel krulde de bal richting het doel, waar keeper Delano Kortstam apathisch op de doellijn bleef staan en VUC aan een 1-0 voorsprong hielp. Zwervers waren daarna snel bij de les en Jermay de Nijs schoot in de 7e net naast. In de 33e minuut mocht Zwervers een corner nemen en de voorzet werd ingekopt door Mike de Graaff 1-1. Naarmate de wedstrijd vorderde werd Zwervers sterker en De Nijs kreeg in de 40e minuut een goede kans, die niet benut werd. In de extra tijd was het dezelfde speler, die Zwervers toch aan een voorsprong hielp door de bal vrijstaand in het doel te schuiven 1-2.

Na de rust scoorde De Nijs in de 47e minuut opnieuw, maar het doelpunt werd ten onrechte wegens buitenspel afgekeurd. VUC probeerde wel de gelijkmaker te scoren, maar was niet creatief genoeg. Zwervers daarentegen verhoogde in de 59e de voorsprong, nadat Max Teeuwen de bal voorzette en De Nijs de bal in het doel schoot. Een kopie van het eerdere doelpunt, maar nu werd er niet voor buitenspel gevlagd 1-3. In de 65e minuut ging David Veauthier alleen op het doel af. Hij leek te worden gevloerd, maar scheidsrechter Younes El-Hajouti gaf Zwervers slechts een corner. De wedstrijd leek dood te bloeden, maar in de 89e minuut werd er slordig verdedigd door Zwervers en Danny de Jel zette de 2-3 op het scorebord. Gelukkig voor Zwervers bleef het daarbij en de verdiende drie punten werden in dankbaarheid aanvaard.

cvv Zwervers: Delano Kortstam, Max Teeuwen, Tadeau van la Parra, Mike de Graaff, Stefan Verhoeven, Levron Raphaël, David Veauthier (75 Mitchell van der Heijden), Fabian Bremer, Sharlton Sambo, Joshua Koolmees, Jermay de Nijs.

Verslag: Hans Stofkooper

Delen

Advertentie