IJssel-sport Topscorersklassement: Van Ingen pakt de leiding

Stefan van der Vlegel kon maar één week genieten van zijn leiderspositie in het IJssel-sport Topscorersklassement. Daan van Ingen is zijn trotse opvolger.

Wisseling van de wacht

Stefan van der Vlegel deed dit weekend niet mee bij v.v. Nieuwerkerk. De Nieuwerkerkers wonnen met 6-0 maar zowel Van der Vlegel als Langerveld keken vanaf de zijlijn toe. Daan van Ingen kwam wel in actie en was goud waard voor DCV. Dankzij zijn goal won DCV met 0-1 op bezoek bij Alexandria’66 en blijft de ploeg in het spoor van koploper Neptunus-Schiebroek. Daarnaast was het doelpunt voor Van Ingen alweer zijn achtste van het seizoen, wat hem met 12 punten aan de leiding brengt van het IJssel-sport topscorersklassement.

Nick Koster won met CKC van concurrent Ammserstolse S.V met 0-2. Daarnaast scoorde Nick Koster na een droogte van 3 wedstrijden weer voor CKC waardoor zijn ploeg nog steeds vijf punten voor staat op v.v. Nieuwerkerk. Ook steeg Koster van de derde plek naar de gedeeld tweede plaats.

Droogte

Achter de top 2 blijft het geruime tijd stil wat betreft doelpunten. Het opvallendste is dat Bram de Bruin weer terugkeert in de top 10 van het klassement. De eerste leider van het klassement scoorde na twee maanden aan doelpuntendroogte voor v.v. Capelle. Echter kon hij niet voorkomen dat v.v. Capelle met 6-2 onderuit ging op bezoek bij Zwaluwen.

Bekijk het volledige topscorersklassement hier. 

Delen

Advertentie