IJssel-sport topscorersklassement: Langerveld deelt de kop, Zuierveld in top 10

Na de bekerbreak stond er weer een competitieronde op het programma. Het leverde een twee stijgers en een binnenkomer op in de top van het IJssel-sport topscorersklassement.

In de top van het klassement veranderd weinig. Remco Langerveld scoorde voor v.v. Nieuwerkerk in de 0-2 overwinning op Zestienhoven. Samen met ploegmaat Stefan van der Vlegel en Nick Koster van CKC voert Langerveld het klassement aan met 10 punten.

Usual suspects

Daarnaast scoorden dit weekend twee van de podiumbestormers van vorig jaar op zondag. Dennis den Haan kon met zijn goal echter niet voorkomen dat Zwervers met 1-4 van Olympia verloor. Den Haan deelt de vierde plek met Groenenweg’s Maurice Eckhardt en Bjorn Setoe van CKC. Robin Zuierveld verschafte zich een plekje in de top 10 van het klassement door zijn vijfde goal van het seizoen te maken. De aansluitingstreffer in het 2-2 gelijke spel van Groeneweg tegen DHC geeft Zuierveld 7,5 punten in het klassement. Hij deelt plek 7 in het klassement met Daan van Ingen van DCV en Bram de Bruin van v.v. Capelle.

Delen

Advertentie