Groeneweg verpulvert ESTO (0-6)

Op bezoek in Bodegraven heeft v.v. Groeneweg uitgehaald tegen ESTO. De formatie uit Zevenhuizen won met 6-0 en pakte zo de eerste zege van het seizoen.

Voor trainer Van Beek was de opstelling een ware puzzel, na de afwezigheid van Rick Willemsen. Robin Zuierveld werd vanuit de spits in het hart van de defensie geplaatst, naast Martijn Dijkshoorn die overkwam van het tweede elftal. “Dat hoort erbij. Deze twee jongens hebben in de jeugd al op die plek gespeeld en het vandaag prima gedaan. Volgende week mis ik ook weer jongens.” Ook doelman Niels Heijkoop kon rekenen op een compliment van de oefenmeester. “De ‘nul’ komt mede door de verdediging, maar ook de keeper speelde een goede wedstrijd.”

Plezier

Aanvoerder Bas Roos was uiterst content met de ruime zege van Groeneweg. “Dit is heel lekker, het was weer leuk om te voetballen na de afgelopen weken.” Ook trainer René van Beek sloot zich aan bij die woorden. “Als je uiteindelijk met zulke cijfers wint, dan doe je het goed.”

Toch had Van Beek ook wat kanttekeningen. “Op het einde was ik nog even boos op een speler. We verslapten op het einde en we moeten wel in de positie blijven lopen.”

Groeneweg liep in de tweede helft makkelijk uit na een curieuze goal van Jos-Pieter Hordijk. Roos zag in het veld dat die goal het kantelpunt betekende in de wedstrijd. “Na die 3-0 zie je dat de koppen bij ESTO gaan hangen, daarna liepen we er zo doorheen. Met een beetje meer geluk had de uitslag nog hoger uitgepakt.”

Doelpunten
0-1 Maurice Eckhardt
0-2 Maurice Eckhardt
0-3 Jos-Pieter Hordijk
0-4 Mike Karreman
0-5 Freek Hoogeveen
0-6 Mario van Dieren

Delen

Advertentie