Groeneweg verliest laatste competitiewedstrijd nipt van Moerse Boys

In Klein-Zundert verloor Groeneweg met 3-1 van Moerse Boys. De Zevenhuizenaren verkochten de huid duur in Brabant, ondanks dat beiden eersteklassers al in voorbereiding op de nacompetitie zitten.

Na wat speldenprikken over en weer gaf Moerse Boys-doelman Tom Magielse een goal cadeau. Hij speelde de bal in de voeten van Robin Zuierveld die de 0-1 op het bord zette in de 24e minuut. Lang kon Groeneweg niet genieten van de voorsprong. Acht minuten later kopte Cas van den Broek de gelijkmaker en ruststand binnen; 1-1.

Direct na rust kwam de nummer 2 van de competitie op voorsprong. Pim Goossens scoorde na een goede individuele actie, nog geen 120 second na de hervatting. Sjoerd Brood stelde op het uur de Brabantse zege veilig door de 3-1 raak te koppen.

De nederlaag had geen invloed op de ranglijst, Groeneweg blijft twaalfde. In de nacompetitie treden de Zevenhuizenaren thuis aan tegen Teylingen. Bij winst treft de ploeg van trainer René van Beek de winnaar van ROAC tegen SVV.

Overigens was er in Zevenhuizen ook heugelijk nieuws; Groeneweg 2 werd kampioen door een 3-0 zegen op v.v. Nieuwerkerk en promoveert zo naar de reserve hoofdklasse.

Delen

Advertentie