Groeneweg scoort vier keer maar speelt gelijk

De voetballers van v.v. Groeneweg wisten zondagmiddag tegen Antibarbari vier maal te scoren, maar speelden met 2-2 gelijk. Twee ongelukkige eigendoelpunten leverden tweemaal een achterstand op. In de slotseconden sleepten de Zevenhuizenaren een punt uit het vuur.

Zonder dat beide ploegen grote kansen creëerden kwamen de Rotterdammers op sportpark Van ‘t Verlaat op voorsprong. Een vrije trap werd door de wind gegrepen en ongelukkig door Jay-Jay Grootscholten in het Zevenhuizense doel gekopt. Voor rust gaf Antibarbari het cadeautje terug. Florian van der Eijk vergat in het strafschopgebied weg te werken waardoor Freek Hoogeveen de vrijstaande Mario van Dieren kon bedienen die de 1-1 binnen schoof.

In de tweede helft ging het weer mis voor de Zevenhuizenaren. In een poging een Rotterdamse voorzet te blokkeren ging de bal via Rick Willemsen over doelman Niels Heijkoop heen het doel in. Na een bestorming van de goal van Antibarbari was het pas in blessuretijd het moment voor de gelijkmaker. Een strakke voorzet van Bas Roos kon bij de tweede paal hard binnengeschoten worden door Freek Hoogeveen voor de 2-2.

Het eerste punt voor Groeneweg levert de ploeg van trainer René van Beek de twaalfde plaats op in de tweede klasse, na drie speelronden.

Delen

Advertentie