Competitieschema’s bekend: Download hier het IJssel-sport seizoensoverzicht

De competitieschema’s van alle clubs zijn bekend gemaakt door de KNVB. De IJssel-sport regio telt minder derby’s dan vorig seizoen, maar er staan een hoop mooie affiches op het programma.

Zo trapt Capelle de competitie op 31 augustus af met een thuis wedstrijd tegen DSHC. CKC gaat 21 september op bezoek bij CKC. DCV treft in Schiedam CWO en ook Moerkapelle begint met een uitwedstrijd tegen Gouderak. Nieuwerkerk speelt thuis tegen IJVV de Zwervers, Moordrecht treft op sportpark het lage in speelronde 1 BSC’ 68 en SVS ontvang Binnenmaas. Op 22 augustus spelen zowel CVV Zwervers als Groeneweg thuis. De Capellenaren ontvangen Den Hoorn terwijl Groeneweg VFC treft.

Derby’s

Het aantal derby’ s is afgenomen van tien vorig seizoen naar zes dit seizoen. SVS en DCV treffen elkaar tweemaal in de competitie en ook Moerkapelle en Moordrecht mogen het wederom tegen elkaar opnemen. DCV treft daarnaast ook nog buurman Spirit. Door de promotie van v.v. Nieuwerkerk, staan de wedstrijden tegen CKC niet meer op het programma. Zwervers en Groeneweg treffen elkaar dit jaar ook niet door de ongelukkige degradatie van de Zevenhuizenaren.

Bekijk en download bovenaan het volledige competitieschema van de regio clubs.

Delen

Advertentie