CKC onderuit in halve finale nacompetitie

CKC verloor zaterdagmiddag in de halve finale van Bergambacht. In een spannende wedstrijd verloor CKC met 1-2.

De wedstrijd startte voortvarend, beide ploegen zochten de aanval en dit leidde tot grote kansen. Gescoord werd er echter niet, misschien had dit te maken met het onstuimige weer wat in de eerste helft boven het luxueuze stadion van v.v. Bergambacht hing.

Spectaculaire tweede helft

In de tweede helft barstte de wedstrijd los. Met grote kansen over en weer was het Bergambacht dat in de 56e minuut de ban brak. Daarna was het de beurt aan CKC. Acht minuten na de 1-0 was het Mike van der Spoel die uit een corner de gelijkmaker binnenkopte.

De spanning nam daarna steeds meer toe. Beide teams kregen geweldige kansen, CKC raakte de paal, maar kwam niet tot scoren. In voetbal geldt: als je zelf niet scoort, straft de tegenstander dat af. CKC werd hiervan het slachtoffer, want in de 86e minuut maakte Bergambacht de 2-1. In de laatste elf minuten wist CKC de achterstand niet meer goed te maken, en Bergambacht won de wedstrijd.

Door de zege gaat Bergambacht naar de finale voor promotie naar de derde klasse. CKC speelt volgend seizoen net als dit jaar in de vierde klasse.

Delen

Advertentie