Capelle wint voor de tweede keer op rij

v.v. Capelle speelde zaterdagmiddag een spannende pot in Veen. In Brabant werkte Capelle hun tweede competitiewedstrijd af via een 1-2 overwinning op Achilles Veen.

Capelle begon de wedstrijd heel moeizaam. Al gauw was te zien dat dit geen makkelijke middag ging worden. Maar tegen de verhouding in wist Joseph Gonchalvez v.v. Capelle wel in de 14e minuut al op een 0-1 voorsprong te schieten. Na de goal kreeg Capelle de overhand in de wedstrijd. Negentien minuten na de openingstreffer verdubbelde Kevin van la Parra de score na een mooie aanval. Capelle wilde graag met deze 0-2 voorsprong de rust in gaan, maar dit lukte niet. Een paar seconden voor het rustsignaal scoorde Raymond Groenen de aansluitingstreffer voor de club uit Brabant.

In de 2e helft werd het enorm spannend. Capelle liet zich terugzakken naar de eigen zestien en Achilles was heel erg op zoek naar de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd kreeg de club uit Veen drie 100% kansen waarvan er geen één benut werd. Capelle werd daar tot twee keer toe geholpen door het houtwerk. Tot de 96e minuut was het enorm spannend, maar Capelle wist toch de tweede overwinning op rij in de competitie uit het vuur te slepen.

Het is de eerste keer sinds het seizoen 2013/2014 dat Capelle hun eerste twee competitiewedstrijden weet te winnen. Volgende week speelt Capelle uit tegen Jodan Boys. De bal zal vanaf 14:30 rollen in Gouda.

Delen

Advertentie