Capelle verliest van Rijnvogels

Capelle verloor zaterdag met 1-0 bij Rijnvogels, de Capellenaren kwamen er amper aan te pas tegen Rijnvogels.

De wedstrijd begon nog aardig. Doelman Bradley van der Meer werd binnen twee minuten getest, maar redde goed. Ook Capelle kreeg kansen, Luuk Kraaijeveld kreeg de bal op een presenteerblaadje maar verzuimde te scoren. Na 23 minuten kreeg Capelle weer een grote kans, Kevin van la Parra haalde uit, maar zag de bal net voor de doellijn weggehaald worden. Na het sterke begin zakte Capelle weg. In het vervolg van de eerste helft werd er weinig tot niets gecreëerd.

Rijvogels leek na de rust beter de kleedkamers uitgekomen, Capelle-goalie Van der Meer werd meerdere keren onder vuur genomen, maar hield Capelle in leven door een schitterende snoekduik en een goede redding met de voeten.

In de 59ᵉ minuut was de doelman echter kansloos op de penalty van Rijnvogels, Jaap van Duijn ging achter de bal staan nadat Omar Gomez Shee een overtreding had begaan binnen het strafschopgebied. Van Duijn faalde niet en schoot de bal zonder te aarzelen binnen.

Capelle kwam er in het vervolg maar amper aan te pas en leek pas de laatste vijf minuten iets te ondernemen. Toen Capelle in de aanval was kwam Rijnvogels er uit, maar stond de paal in de weg. Het bleef 1-0 en dit zou ook het laatste wapenfeit van de wedstrijd zijn.

Capelle blijft daardoor in de degradatiezone staan met 25 punten. Zeven punten achter de veilig twaalfde plek van Spijkenisse.

Delen

Advertentie