Capelle, SVS en Nieuwerkerk winnen wedstrijden

Zaterdagmiddag wonnen Nieuwerkerk, Capelle en SVS hun wedstrijden. SVS en Nieuwerkerk speelden nog voor de beker, terwijl Capelle al voor de competitie speelde.

SVS

De club uit Schollevaar speelde tegen Antibarbari een spannende wedstrijd. In het zonnige Kralingen kwam de ploeg van Wout Ooms op voorsprong. Het was Raymond Lingen die de bal in de 34e minuut over de keeper van Antibarbari kopte. Vlak voor rust wist Daniël Smits de stand gelijk te trekken uit een afgeslagen hoekschop.

In de tweede helft moest SVS weer aan de bak om zich terug te vechten en weer op voorsprong te komen. Na een aantal kansjes over en weer, lukte het SVS om voor de tweede keer op voorsprong te komen. Jonathan Linger sneed naar binnen vanaf de linkerkant en schoot de bal in de korte hoek. In de laatste 15 minuten deed de Kralingse club er nog alles aan om de stand voor de tweede maal gelijk te trekken, maar dit was tevergeefs. SVS won hun bekerwedstrijd met 1-2.

v.v. Capelle

Vanmiddag speelde Capelle tegen DSHC. Het was de eerste competitiewedstrijd voor de club uit Middelwatering en deze mochten ze thuis aftrappen. Vlak voor het einde van de eerste helft kwam DSHC op voorsprong. Na de rust kwam Capelle beter in de wedstrijd en wist in de 52e minuut gelijk te maken. Het laatste half uur was spannend op sportpark ‘t Slot. Na veel kansen voor beide ploegen wist Capelle voor de eerste keer vanmiddag op voorsprong te komen en deze tot het einde van de wedstrijd vol te houden. v.v Capelle wint uiteindelijk met 2-1 van DSHC.

v.v. Nieuwerkerk

Ook Nieuwerkerk speelde vandaag voor de beker. Het zou een makkelijke middag worden in Woerden. De kampioen van de 4e klasse was met 0-4 te sterk.

Delen

Advertentie