Capelle hengelt twee versterkingen binnen.

V.v. Capelle heeft zich in de slotdagen van de overschrijvingsperiode versterkt met Yaël Eisden van RKC Waalwijk en Gianni Dos Santos van FC Dordrecht.Tijdens de nacompetitie gaf de club al aan nog in gesprek te zijn met een tweetal spelers. Dit blijken dus Yaël Eisden te zijn van RKC Waalwijk en Gianni dos Santos van FC Dordrecht.

Eisden speelde afgelopen jaar op amateurbasis bij RKC. Daarvoor speelde hij voor Helmond Sport en Sparta Rotterdam. Bij de club uit Spangen doorliep Eisden de jeugdopleiding. In het seizoen 2015/2016 maakte Eisden zijn debuut in het betaald voetbal voor Sparta tegen RKC Waalwijk. De 24-jarige Eisden kan uit de voeten als centrale verdediger en als verdedigende middenvelder.

Gianni dos Santos komt over van FC Dordrecht. Afgelopen seizoen maakte hij zijn debuut voor de Schapenkoppen tegen Jong PSV. De 19-jarige aanvaller speelde vier wedstrijden voor Dordrecht en zal aankomend jaar dus de voorhoede van v.v. Capelle versterken.

Eerder nam Capelle Anwar Beeldstro en Adnan Bajic over van Westlandia. Laurens Huurman en Endriño Saikoen maken de stap van Excelsior Maassluis naar sportpark ‘t Slot. Daarnaast keert Philip den Hartog terug van Quick Boys. Ook Nassin Asrih (KFC Sint-Leenaarts, België) en Ruben Oliveira dos Santos (LMO) komen naar v.v. Capelle.

Delen

Advertentie