Betaald voetbaloverzicht: Prachttreffers van Lang

Iedere week speler er spelers die hun voetbalroots in onze regio hebben in het betaald voetbal. Deze week kwam helaas niemand in actie in de eredivisie. Maar in de eerste divisie was Noah Lang de grote uitblinker.

Joël Zwarts liep met Excelsior tegen de eerste nederlaag aan. De oud-Nieuwerkerker speelde 90 minuten maar kon niet voorkomen dat de Kralingers met 3-0 verloren in Velsen-Zuid tegen Telstar.

Noah Lang kende een betere derde competitieronde in de eerste divisie. De vleugelspeler was belangrijk voor Jong-Ajax dat op bezoek was bij FC Dordrecht. Lang scoorde twee keer, waarvan zijn tweede goal een beauty was vanuit een onmogelijke hoek. Mede Capellenaar Jaron Vicario viel na 49 minuten in bij FC Dordrecht maar kon de 5-2 zege voor Noah Lang en diens ploeggenoten niet voorkomen.

Na vijf competitie wedstrijden zonder zege met IFK Mariehamn is het Rick Ketting gelukt om weer eens te winnen. De centrale verdediger met roots in Nieuwerkerk aan den IJssel won van SJK Seinäjoki met 1-0. Ketting speelde de volledige wedstrijd.

Memphis Depay kwam dit weekend met Olympique Lyon niet in actie. Dinsdag kan Depay met Lyon de koppositie in de Ligue 1 pakken bij winst op bezoek bij Montpellier.

Delen

Advertentie