Bekertegenstanders Capelle, Nieuwerkerk en CVV Zwervers bekend, DCV vrijgeloot

De tegenstanders van v.v. Capelle, v.v. Nieuwerkerk en CVV Zwervers in het knock-out gedeelte van de districtsbeker zijn bekend gemaakt. In Capelle speelt op dinsdag 22 oktober, Nieuwerkerk en Zwervers op woensdag 23 oktober.

De makkelijkste loting op papier is voor v.v. Capelle. Zij treffen op dinsdag 22 oktober zaterdag derde klasser Dilletant. De ploeg van trainer Ton van Bremen trapt om 20:00 uur af in Krimpen aan de Lek.

Nieuwerkerk begint het knock-out gedeelte van de districtsbeker met een thuiswedstrijd op woensdag 23 oktober om 20:00 uur tegen zondag eerste klasse club ROAC. ROAC promoveerde vorig jaar ten koste van Groeneweg in de play-offs.

Voor CVV Zwervers staat een oude bekende op het programma. De zondag eerste klasser treft op woensdag 23 oktober WCR uit Rhoon. Twee seizoenen geleden troffen beide ploegen elkaar in de tweede klasse. WCR is ondertussen overgestapt naar de vierde klasse zaterdag. De aftrap van de bekerwedstrijd is om 20:00 uur op sportpark Couwenhoek.

DCV treft geen tegenstander in de eerste ronde. De club uit Krimpen aan den IJssel is vrijgeloot voor de eerste ronde. Hierdoor gaat de club automatisch naar de tweede ronde.

Delen

Advertentie