SVS verslaat CWO in slotseconden

Zaterdagmiddag speelde SVS uit tegen CWO. De ploeg van Wout Ooms stond voorafgaand aan de wedstrijd één plaats boven de club uit Vlaardingen met een voorsprong van 2 punten. Om 14:30 werd er afgetrapt in Vlaardingen.

SVS begon stroef aan de wedstrijd. CWO was iets beter en was in de eerste helft gevaarlijker dan de Capellenaren. Tot aan de rust was het een saaie wedstrijd zonder echte hoogtepunten.

In de tweede helft werd het spel aan beide kanten een stuk beter. Meteen na rust kreeg SVS twee gevaarlijke kansen maar de stand bleef nog 0-0. Ook CWO was gevaarlijk voor het doel van SVS maar het was doelman Bart de Keijzer die zijn ploeg goed op de been hield. Daarna was het SVS dat ver ruit de betere was. In de slotfase was het een wonder dat het zo lang 0-0 bleef en CWO moest steeds verder achteruit. Één minuut voordat de reguliere speeltijd erop zat kreeg SVS een penalty na een domme overtreding achterin bij SVS. Joran van Opstal ging achter de bal staan en nam uiteraard zijn tijd. De aanvaller van SVS bleef koel en wist vanaf elf meter zijn eerste competitiegoal van het seizoen te maken en SVS naar de overwinning te schieten.

SVS doet met deze overwinning geweldige zaken door van de tiende naar de zesde plek te stijgen. Na tien gespeelde wedstrijden hebben de mannen van Wout Ooms veertien punten behaald. Volgende week speelt SVS thuis tegen DCV uit Krimpen aan den IJssel. Om 14:00 rolt de bal op Sportpark Schenkel.

Delen

Advertentie