SVS verliest met nipte cijfers van Spirit

SVS – Spirit werd vandaag afgetrapt om 15:00 op Sportpark Ouderkerk. Beide ploegen hadden nog geen punt gehaald in de 2e klasse D en uiteraard wilden beide teams hier vandaag verandering in brengen.

De club uit Ouderkerk, getraind door Richard van Cappellen, ging meteen goed van start. Het was Bart de Keijzer, keeper van SVS, die de Schenkelse club goed op de been hield. In de 29e minuut was het een chaos op het veld. Waarschijnlijk had de keeper van SVS een onaangenaam woord gebruikt waardoor Spirit een indirecte vrije trapt kreeg op tien meter van het doel van SVS. Deze werd niet benut door wederom goed keeperswerk van De Keijzer. Het laatste kwartier van de eerste helft kwamen er goeie kansen voor SVS en de ploeg van Wout Ooms kwam beter in de wedstrijd. Dit resulteerde echter niet in een goal en dus gingen we rusten met een 0-0 stand.

Spannende eerste helft, saaiere tweede helft.

Na een spectaculaire eerste helft leek er een spannende tweede te komen. Maar dit kwam helaas niet uit. Het niveau was wel bedroevend te noemen. Beide ploegen verdienden de drie punten niet en het leek ook niet te gaan gebeuren dat een ploeg er met de volledige buit er vandoor ging. Totdat de 84e minuut aanbrak en Spirit dan toch via een goal van Raoul Haliwela de ban brak. Toen het eindsignaal klonk stond er nog steeds een 1-0 voorsprong op het bord en dus verloor SVS helaas net aan van Spirit.

Deze nederlaag is al de tweede voor SVS deze competitie. Vorige week werd er ook al verloren van Binnenmaas. Volgende week speelt SVS thuis tegen Sparta (AV). De bal rolt om 14:00 op Sportpark Schenkel.


Youp Kruithof in gesprek met Wout Ooms na afloop van Spirit – SVS.

Delen

Advertentie