Eerste zege voor TC Nieuwerkerk in eredivisie

Het herenteam van TC Nieuwerkerk heeft maandag in de derde speelronde de eerste zege van het seizoen gepakt op bezoek bij Leimonias. In Den Haag werd het 4-2 voor TCN.

De van een duimblessure herstelde Guy den Heijer, Bart van den Berg en Alban Meuffels wonnen allen hun singles wedstrijden. Den Heijer won eenvoudig met tweemaal 6-1, Van den Berg en Meuffels moesten het met een driesetsoverwinning doen. Jeroen Camfferman verloor zijn wedstrijd met tweemaal 6-2 van Lennart van der Linden.

In het dubbelspel verzekerde TCN uiteindelijk de zege. Het duo Meuffels/Camfferman won van Bas van der Valk en Michiel van der Goes waardoor de 4-1 binnen was. Den Heijer en Van der Berg lukte het ondanks lange tijd voor gestaan te hebben niet om de zege nog meer glans te geven waardoor de Haagse tennissers op 4-2 kwamen.

Door de zege klimt Nieuwerkerk naar de zesde plaats met acht punten uit drie wedstrijden. De koploper Lewabo Huisman Groep, staat slechts zes punten voor op de regerend landskampioen TCN.

Foto: Paul Verschoor

Delen

Advertentie