Nieuwerkerk sluit seizoen winnend af

Kersverse kampioen Nieuwerkerk wilde na het kampioensfeest van vorige week ook deze wedstrijd graag winnen. Dat moest vandaag thuis tegen de nummer 8 Gouderak.

De score werd al vroeg geopend. In de twaalfde minuut was het al 1-0 voor Nieuwerkerk. Stefan van der Vlegel scoorde na een mooie assist van Rick Kramer. Daarna ging Nieuwerkerk door met goed spel en in de 32e minuut scoorde van der Vlegel zijn tweede van de middag.

Na de rust ging Nieuwerkerk op dezelfde voet verder en speelde het Gouderak helemaal weg. In tien minuten tijd scoorde Rick Kramer 2 goals en nog eens 5 minuten verder in de wedstrijd scoorde Wayne van den Burg de 5-0. In de slotfase van de wedstrijd wist Nieuwerkerk nog twee keer te scoren via Remco Langerveld en een tweede goal van Van den Burg die de eindstand bepaalde op 7-0.

Van de zeven gescoorde goals maakten Wayne van den Burg, Rick Kramer en Stefan van der Vleugel er allemaal twee, maar de topscorer van Nieuwerkerk en tevens van het klassement van IJssel-sport voor dit seizoen is Remco Langerveld, die vandaag de 6-0 scoorde.

Delen

Advertentie