Moerse Boys maatje te groot voor cvv Zwervers

Hoewel Zwervers na 20 seconden via Kevin den Boer de score al had kunnen openen, was Moerse Boys voetballend de betere ploeg. In de 17e minuut zette Daan van den Broek de bal voor en spits Pim Goossens rondde bekwaam af 0-1. Daarna mocht Dennis den Haan een vrije trap nemen. De bal verdween richting de rechter benedenhoek, maar keeper Tom Magielse tikte de bal tot corner. De bezoekers waren scherper en dat leverde voor de rust nog twee treffers op. In de 35e minuut blunderde de achterhoede van Zwervers en Daan van den Broek vergrootte de voorsprong 0-2. Op slag van rust nam Moerse Boys een corner, die door de geheel vrijstaande aanvoerder Joris Goossens werd ingekopt 0-3.

Na de rust nam Moerse Boys wat gas terug en Zwervers kreeg daardoor wat kansen. In de 50e minuut was Burak Ursan dichtbij een treffer en in de 67e minuut keerde Magielse een schot van Den Boer. De laatste kansen waren weer voor de bezoekers, maar Cas Van den Broek en Daan van den Broek zagen hun pogingen mislukken. Al met al een verdiende nederlaag voor Zwervers tegen één van de betere ploegen in de eerste klasse.

De prima leidende scheidsrechter Michel de Waal gaf gele kaarten aan Levron Raphaël en Houdaifa El Harti van Zwervers en aan Daan van den Broek van Moerse Boys.

Zwervers: Delano Kortstam, Max Teeuwen, Mike de Graaff, Ben de Vries (46 Houdaifa El Harti), Stefan Verhoeven (68 Tadeau van la Parra), Levron Raphaël, David Veauthier (46 Sharlton Sambo), Fabian Bremer, Burak Ursan, Kevin den Boer, Dennis den Haan.

Delen

Advertentie