Korfbal: Nieuwerkerk en KOAG winnen, KCC verliest

Ckv Nieuwerkerk speelde al de laatste wedstrijd in de zaalcompetitie en won met 26-25 van degradant Meervogels. Door dit resultaat steeg Nieuwerkerk naar de 4e plaats op de ranglijst. Tempo en GroenGeel gaan door naar de kruisfinales van de Hoofdklasse.

KOAG won met 24-25 op bezoek bij Velocitas. KOAG speelt de komende 2 weken tegen de nrs 2 en 1 van de ranglijst in de 1e klasse. Met nog 3 wedstrijden te gaan heeft KOAG 3 punten achterstand op de koploper.

KCC speelde in de Korfbal League tegen BlauwWit. In de 1e helft ging het gelijk op en stond er een 9-9 rusttand op het scorebord. In de 2e helft wist KCC lange tijd niet te scoren en liep BlauwWit makkelijk uit naar een 10-21 overwinning. KCC heeft nog 2 wedstrijden te gaan tot de mogelijke playoffs.

IJsselvogels verloor in de 2e klasse met 20-23 van Reeuwijk. De club uit Moordrecht blijft daardoor op een 7e plaats staan. Komende 2 wedstrijden zijn tegen de hekkesluiter en de nr6. Dit zijn wedstrijden waarin de punten gehaald moeten worden.

Delen

Advertentie