KOAG pakt titel in eigen huis

Kampioen worden, dat was de doelstelling op het veld dit jaar voor KOAG. Voor de wedstrijd tegen Reeuwijk hadden ze nog maar 2 punten nodig in drie wedstrijden.

DES kon nog kampioen worden, alleen was het onderling resultaat in het voordeel van de Krimpenaren, waardoor ze alleen kampioen zouden kunnen worden als KOAG alles wedstrijden zou verliezen.

KOAG begon niet heel goed in het duel tegen de club uit Reeuwijk, doelpunten waren met name in de eerste 10 minuten erg schaars en stonden toen ook met ”slechts” 2-1 voor. Daarna leek het beter te gaan en kwamen ze snel op een 7-3 voorsprong met nog 10 minuten te gaan. Reeuwijk werd alleen sterker en sterker. Uiteindelijk stond het bij rust 8-8

In de tweede helft begon Reeuwijk goed, ze kwamen snel op een 8-9 voorsprong, alleen Peter Scheek en Katinka Hoekman scoorde snel voor de club uit Krimpen aan den IJssel, waardoor het 10-9 stond. Na een benutte strafworp van Jesse van Viersen leek het niet meer fout te kunnen gaan voor KOAG. Na de 11-11 scoort Peter Scheek en aanvoerder Ruben Vermeer nog voor KOAG, en toen kon het feest beginnen in Krimpen aan den IJssel!

Na afloop sprak Thom Alderliesten met Jesse van Viersen.

Delen

Advertentie