IJssel-sport Topscorersklassement: Top drie ongewijzigd, Van Ingen blijft aan kop

De top drie in het IJssel-sport Topscorersklassement blijft ongewijzigd. Zowel Daan van Ingen (DCV), Nick Koster (CKC) en Stefan van der Vlegen (v.v. Nieuwerkerk) scoorden niet. 

De eerste doelpuntenmaker vinden we op plek vier. Bram de Bruin stond een geruime tijd droog voor v.v. Capelle, maar dit weekend was hij goud waard voor v.v. Capelle. Het geven van een assist en het benutten van een penalty zorgde ervoor dat Capelle een punt overhield aan de ontmoeting met Rijnvogels in de Hoofdklasse: 2-2. Door zijn goal bezet Bram de Bruin nu de vierde plek in het topscorersklassement.

Grote groep achtervolgers

De groep waar Bram de Bruin zich uit los scoorde is wat groter geworden. Naast Dennis den Haan, Maurice Eckhardt en Bjorn Setoe hebben ook Yaïro van Horik en Carlo de Reuver zich bij het gezelschap van negen punten gevoegd. Zowel de goal van Van Horik voor CKC als de goal van De Reuver voor DCV leverde beide ploegen geen punten op. CKC verloor met 3-2 van Bolnes terwijl DCV met 3-2 onderuitging op bezoek bij Strijen.

Bekijk het volledige topscorersklassement hier.

Delen

Advertentie