De wandelgroep voor iedereen!

Elke vrijdagmiddag om 13.00 uur vertrekt er een groep wandelaars voor een wandeling van ongeveer een uurtje waarbij het tempo aangepast wordt aan de snelheid van de deelnemers. Iedereen kan meelopen, ook als u met een rollator loopt.

De enthousiaste begeleider vertelt: “Als ik met de deelnemers onderweg al wandelend en na de wandeling bij het genot van een koffie of thee in gesprek kom, merk ik dat mensen met een rollator zich niet snel aansluiten bij een wandelinitiatief. Dit omdat men de indruk heeft dat men niet met het tempo van een deelnemer zonder rollator mee kan komen en men tot last is. Juist hen roepen we op om vooral mee te komen wandelen!

Wij willen graag met iedereen bewegen, de frisse lucht in gaan, plezier met elkaar hebben en gezellig met elkaar met een kopje koffie of thee afsluiten.

De wandelgroep is gratis en voor iedereen! Dus kom lekker op vrijdagmiddag een kijkje nemen en gezellig meewandelen. Om 13.00 uur is het vertrekpunt vanaf de ingang van de Roo van Capelle (De Baronie 326, Capelle aan den IJssel) U bent van harte welkom!

Wilt u meer informatie, bel of mail gerust naar Sportief Capelle: 010 – 25 88 787 of info@sportiefcapelle.nl

Delen

Advertentie