DCV onderuit tegen Vitesse Delft

Krimpen aan den IJssel – DCV is de competitie niet goed begonnen. Na zeven wedstrijden wist de ploeg van Dennis Ensing pas acht punten te behalen en staat het op een matige twaalfde plek. Vitesse Delft doet het beter en staat op een vierde plek.

Al vroeg in de wedstrijd ging het mis voor DCV. De Krimpenaren kwamen na achttien minuten al op een 0-1 achterstand. De doelpuntenmaker van Vitesse Delft was René de Graaff. Verder zagen we in de eerste helft een matig DCV dat weinig creëerde en het was vooral de club uit Delft die de bal had.

In de tweede helft leek het erop dat het een kopie van de eerste helft ging worden. Dit duurde voort tot aan de 75e minuut toen DCV beter en beter werd. We zagen een paar kleine kansen ontstaan en vlak voor tijd kreeg Johan van Wageningen de beste kans van DCV in de wedstrijd, maar de spits verzuimde de stand gelijk te trekken. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd was daar dan toch de verdubbeling van de voorsprong voor Vitesse. Invaller Nichy Fortes schoot de 0-2 binnen wat tevens de einduitslag van deze wedstijd was.

Volgende week mag DCV weer hopen op eindelijk een overwinning want dan gaan de Krimpenaren uit naar hekkensluiter De Zwerver. Om 14:30 rolt de bal in Kinderdijk.

Delen

Advertentie