DCV hard onderuit tegen Binnenmaas

Met zes punten uit drie wedstrijden is DCV goed begonnen aan de competitie in de 2e klasse D. De tegenstander van vandaag, Binnenmaas, heeft vijf punten uit drie potjes. Het was dus een belangrijke wedstrijd voor beide teams.

De wedstrijd zou eigenlijk om 15:00 beginnen, maar door veel files op de Nederlandse wegen rolde de bal pas 20 minuten later. Nadat de wedstrijd van start ging begon Binnenmaas voortvarend aan de wedstrijd. Na negentien minuten was het al 0-1 voor de club uit Maasdam. Lars Brinkman brak de ban in de wedstrijd. Vervolgens gebeurde er weinig in de wedstrijd. Vlak voor rust wist Binnenmaas wel de score te verdubbelen.

DCV kansloos in de tweede helft

In de tweede helft ging Binnenmaas op dezelfde voet verder. In de 64e minuut besliste Angelo van den Spek de wedstrijd met een mooie goal. Toch wist DCV nog wat terug te doen. In de 74e minuut wist Hougue el Hammach de 1-3 binnen te schuiven. DCV kreeg vervolgens een paar kansen om de spanning helemaal terug te brengen in de wedstrijd, maar de 2-3 bleef uit. Binnenmaas wist in de 82e minuut nog wat extra pijn te doen met een vierde goal. Dit bracht de eindstand op 1-4.

Volgende week speelt DCV uit tegen Spirit. Vanaf 15:00 rolt de bal in Ouderkerk aan den IJssel.

Delen

Advertentie