cvv Zwervers wint derby tegen vv Groeneweg

Zwervers won nipt van Groeneweg. De eerste helft was voor Zwervers, waar Groeneweg de tweede helft domineerde. 

In de eerste helft was Zwervers de bovenliggende ploeg en in de 2e minuut al knalde Levron Raphaël de bal tegen de paal. In de 21e minuut schoot Dennis den Haan nog over het doel, maar toen hij in de 41e minuut een vrije trap mocht nemen liet hij doelman Niels Heijkoop kansloos 1-0. Groeneweg kwam pas in de laatste vijf minuten van de eerste helft dichtbij het doel van Zwervers en in de blessuretijd was Maurice Eckhardt dichtbij de gelijkmaker, maar keeper Delano Kortstam verwerkte het schot tot corner.

Na de rust begon Zwervers weer voortvarend en Kevin de Boer kon een grote kans niet verzilveren. Dat lukte Dennis den Haan in de 53e wel. Alleen voor de keeper faalde hij niet en zette de 2-0 op het scorebord. Groeneweg vond het tijd om wat terug te doen en Robin Zuierveld raakte de paal. Daarna weer een vrije trap van Dennis den Haan, die via de onderkant van de lat weer in het veld kwam. In de 61e minuut werd het weer spannend, toen Maurice Eckhardt met een volley de stand op 2-1 bracht. Daarna volgde nog een spannend half uur, waar bij beide ploegen de nodige kansen kregen. Toch slaagde niemand erin om nog te scoren en zo bleef de stand ongewijzigd. Zwervers was heer en meester in de eerste helft, Groeneweg kwam in de tweede helft goed terug, maar uiteindelijk was de overwinning van Zwervers verdiend.

De prima leidende scheidsrechter Ramon Westhoff gaf gele kaarten aan Bas Roos en Robin Zuierveld van Groeneweg.

cvv Zwervers: Delano Kortstam, Max Teeuwen, Tadeau van la Parra, Ben de Vries, Mike de Graaff, Levron Raphaël, David Veauthier, Fabian Bremer, Jermay de Nijs (77 Sharlton Sambo), Kevin den Boer (66 Houdaifa El Harti), Dennis den Haan.

vv Groeneweg: Niels Heijkoop, Bas Roos, Luuk Gritter (85 Dyon van der Graaf), Rick Willemsen, Luke Schaaf, Jos-Pieter Hordijk, Mike Karreman (58 Freek Hoogeveen), Coen Hoogeveen, Maurice Eckhardt, Robin Zuierveld, Mario van Dieren.

Delen

Advertentie