CKC wint voor de zesde keer op rij

Na vijf wedstrijden niet verloren te hebben ging CKC op zoek naar de zesde. De Rotterdammers moesten deze thuis gaan behalen tegen nummer tien Ommoord. Zelf staat CKC op een tweede plek met vijftien punten uit zes wedstrijden.

We zagen geen spectaculaire opening van de wedstrijd in Rotterdam. De eerste echte kansen kwamen vanaf de 20ste minuut. In de 29ste minuut wist CKC de ban te breken door een goal van Bjorn Setoe. Niet veel later was daar meteen de 2-0. Nu was het Fabian Lemmob die scoorde. In de slotfase van de eerste helft was CKC ook nog dichtbij de 3-0, maar deze bleef voorlopig nog uit.

Wedstrijd snel beslist

De kans die Ommoord nog had om nog terug te komen in de wedstrijd was al snel verkeken, want de Kralingers wisten in de 54ste minuut de voorsprong te vergroten naar 3-0. CKC kreeg ook nog een penalty. Nick Koster bleef koel achter de bal en maakte de 4-0. Ook Ommoord kreeg nog een penalty. Na een overtreding van Mark de Borst kreeg de verdediger een rode kaart en kreeg Ommoord vanaf elf meter de kans om iets terug te doen. Echter ging de strafschop er niet in en bleef het 4-0. Toch wist Ommoord de voorsprong iets te verkleinen door een kwartier voor tijd 4-1 te maken. Kevin Ketting scoorde de eerste en enige goal van Ommoord voor de ze middag. Verder werd het scorebord niet meer aangepast en de wedstrijd eindigde in 4-1.

Volgende week speelt CKC geen wedstrijd. Een week later speelt het de Kralingse derby uit tegen NOCKralingen. Die wedstrijd wordt om 15:00 afgetrapt op Sportpark Toepad.

Delen

Advertentie