CKC verliest van middenmoter Bolnes

CKC kent een prima seizoensstart. Met acht gespeelde wedstrijden hebben de mannen van Mario Meijer al 21 punten behaald. Tegenstander Bolnes doet het een stuk slechter met negen punten. CKC moest vandaag van de club uit Ridderkerk winnen om in het spoor van koploper LMO te blijven.

Meteen vanaf de aftrap nam CKC het initiatief in de wedstrijd. Meteen werd Bolnes achteruit gedrukt en konden de Rotterdammers opbouwen op de helft van Bolnes. Echter werd CKC niet echt gevaarlijk door het slordige spel. Wel leverde het aanvallende spel veel hoekschoppen op voor de thuisploeg, maar er zat geen één gevaarlijke corner tussen. De uitblinker van de eerste helft was toch wel Ronald Vrolijk. De doelman van Bolnes moet veel reddingen verrichten en wist zijn doel schoon te houden.

In de tweede helft zag het spel er hetzelfde uit: CKC dat voetbalde op de helft van Bolnes, maar door veel slordigheidjes werden er amper kansen gecreëerd. Toen kwam het hoogtepunt van de wedstrijd. Uit de eerste geslaagde en goed uitgespeelde tegenaanval van de bezoekers werd aan de andere kant wel gescoord zodat twintig minuten voor tijd de stand op 0-1 kwam. Toen trokken de Ridderkerkers zich zoals verwacht helemaal terug om de 0-1 voorsprong te behouden wat ze ook lukte. In de slotfase zagen we namelijk geen gevaarlijke kansen meer voor CKC waardoor de stand 0-1 bleef tot aan het laatste fluitsignaal.

Voor de Rotterdammers zit er maar één ding op: snel deze wedstrijd vergeten en weer door. Volgende week wacht namelijk alweer de volgende competitiewedstrijd. CKC moet op zeven december uit naar Overmaas. Om 14:30 word er afgetrapt op Sportpark Olympia.

Delen

Advertentie