Capelle sleept in slotfase punt uit het vuur tegen Rijnvogels (2-2)

Capelle heeft zaterdagmiddag in extremisten nog een punt overgehouden aan het treffen met Rijnvogels. De nummer veertien van de Hoofdklasse A stond met rust 0-1 achter maar kwam in de laatste tien minuten van de wedstrijd nog knap terug tot 2-2.

In de eerste helft had Capelle weinig te vertellen. De Katwijkse bezoekers dicteerden het spel, maar had de hulp van Capelle nodig om te scoren. Verdediger Omar Gomez Shee dook onder de bal door waarna de voorzet door Capellenaar Ricardo Lelieveld de bal panklaar voor de voeten van spits Max van Steen legde: 0-1. Pas in de 42′ minuuT kwam Capelle tot een kans. Kevin van la Parra trok de bal goed voor. Van dichtbij schoot Capelle-spits Luuk Kraaijeveld tegen doelman Jeffrey Verkerk aan.

Na rust toonde Capelle een ander gezicht. Rijnvogels kreeg sporadische mogelijkheden tot aanvallen. Waaruit het een kwartier voor tijd scoorde via Jaap van Duin. Capelle domineerde, maar mistte kans-op-kans. Tot het moment dat Kraaijeveld werd gevloerd in het zestienmetergebied van Rijnvogels. De toegekende strafschop werd onberispelijk binnen geschoten door Bram de Bruin. Vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd mocht De Bruin aanleggen voor een vrije trap. In de menigte van spelers tikte Jamie Jaliens als een dief in de nacht de 2-2 binnen.

Door het gelijke spel blijft Capelle op plek 14 staan, maar kruipt wel dichter bij DFS en Swift, die beiden 16 punten hebben. 

Bram de Bruin na Capelle – Rijnvogels: “We hebben twee punten verloren”
Delen

Advertentie