Capelle verliest met 2-1 bij Rijnvogels

Vandaag wachtte er in Katwijk een lastige wedstrijd voor vv Capelle. Na zes wedstrijden gespeeld te hebben stond Capelle op een achtste plek met tien punten. Tegenstander Rijnvogels had elf punten uit zes wedstrijden voor deze wedstrijd.

Rijnvogels kwam als beste uit de startblokken. Met meteen een aantal kansen zochten de Katwijkers meteen de aanval. In de 14e minuut was het tegen de verhouding in Capelle die de ban brak. Het was spits Luuk Kraaijeveld die de bal achter keeper Arie van der Niet schoot. Na de 0-1 was Capelle even de betere partij, maar al snel kwam Rijnvogels weer beter in de wedstrijd. Vooral in de slotfase van de eerste helft was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Capelle. Eerst werd de lat nog geraakt, maar vervolgens maakte verdediger Ricardo de Vlugt in de 42e minuut de gelijkmaker. Tot aan het rustsignaal raakte Rijnvogels wederom de lat, maar Capelle wist de gelijke stand voor alsnog te behouden.

Rijnvogels een stuk beter in de tweede helft

Na de rust ging Rijnvogels op dezelfde voet verder. In de 52e minuut kwam de club uit Katwijk op een 2-1 voorsprong. Max van Steen schoot de bal achter keeper Massimo van Ewijk. Beide ploegen kregen amper meer kansen op meer goals na de 2-1. In de slotfase van de wedstrijd probeerde Capelle de stand nog gelijk te trekken via een counter, maar dit lukte niet. De derde verliespartij van Capelle was een feit.

De volgende competitiewedstrijd van Capelle wordt over twee weken gespeeld tegen de amateurs van Feyenoord. Om 14:30 rolt de bal op Sportpark ‘t Slot.

Delen

Advertentie