Capelle boekt op papier zakelijke overwinning

Capelle won vandaag met 2-0 van Zwaluwen Vlaardingen. Capelle kende geen problemen met de ploeg uit Vlaardingen in een wedstrijd waar twee rode kaarten vielen.

Capelle startte sterk en nam vanaf begin af aan het initiatief op Sportpark ‘t Slot. Dit resulteerde na achttien minuten in een voorsprong. Uit een afgeslagen corner die nieuw leven werd ingeblazen wist Luuk Kraaijeveld te scoren. De bal werd vanaf de zijkant ingebracht, Julian Agatowksi kopte de bal door waarna Kraaijeveld zonder moeite bij de tweede paal de bal binnen kon lopen. Capelle was zo dominant dat Zwaluwen pas in de 29ᵉ minuut voor het eerst in de zestien van de Groenhemden kwam.

Zwaluwen leek meer kans te krijgen toen Boris Letterie vlak voor rust de rode kaart ontving nadat hij iets tegen de scheidsrechter had gezegd waar de arbiter niet van was gediend. Zwaluwen kon niet lang genieten van de manmeersituatie. Drie minuten na de thee viel er weer een rode kaart. Ditmaal aan de kant van de Vlaardingers.

In de 72ᵉ minuut maakte Jeffrey Scholman de 2-0. Met deze goal gooide hij de wedstrijd op slot. Zwaluwen kwam de hele wedstrijd er al niet aan de pas en het geloof in een goede afloop vloeide weg bij de bezoekers. Capelle leek het ook wel welletjes te vinden en in de overige twintig minuten werd er dan ook niet meer gescoord.

Delen

Advertentie