48ste editie internationaal Paastoernooi VC Krimpen spannend tot het einde

Ook dit jaar speelde zich tijdens de paasdagen in Sporthal De Boog het internationale Volleybal Toernooi van Volleybal Club Krimpen af. Met diverse teams uit binnen- en buitenland kan de toernooiorganisatie terugkijken op een zeer geslaagde editie.

“Het niveau was weer erg hoog te noemen. Er werd zowel bij de heren als dames attractief volleybal gespeeld. Het publiek, wat zowel op het terras van het sportcafé als op de tribunes in de Boog aanwezig was, werd getrakteerd op spannende wedstrijden.” Met een zware bezetting bij de heren van 6 teams en de dames met 7 teams was er 2 dagen voor een ieder top volleybal te aanschouwen.

Na 2 wedstrijddagen en uiteraard het traditionele paasfeest op de zaterdag werd er op maandag vanaf 16:30 uur de finale gespeeld bij zowel de heren als dames. De herenfinale ging tussen VVZE 1 en VVZE 2, bij de dames kruiste de teams van VCN en VOLECO de degens. VCN kon voor de 7e keer het toernooi bij de dames gaan winnen, de dames uit Ouderkerk waren er op gebrand dit te voorkomen tijdens hun allereerste finale tijdens dit paastoernooi!

De herenfinale was spannend tot de laatste bal, uiteindelijk waren de heren vanVVZE1 de baas in het veld en werden terecht winnaar van deze editie.

Bij de dames bleek pas na 3 sets dat VCN de sterkste was. In de eerste set pakte VCN de winst, set 2 werd verdienstelijk door de Ouderkerkse dames, onder luide toejuiching van de grote schare supporters, binnengesleept waardoor de laatse set uitkomst moest bieden. Mooi volleybal aan beide kanten werd uiteindelijk beslecht in Capels voordeel en zij gingen wederom deze editie met de beker terug de IJssel over.

UITSLAGEN EN WINNAARS

HEREN:

5. Stendahl (D)

4. Schweringen

3. ZVH

2. VVZE

1. VVZE

  • Dames
  • 7. VC City Bril Krimpen
  • 6. Limes
  • 5. VCN 1
  • 4. VVZE
  • 3. ZVH
  • 2. VOLECO
  • 1. VCN 2

SPEELSTER VAN HET JAAR: Elles Dambrink (VCN)

SPELER VAN HET JAAR: Wout Roosjen (VVZE 2)

DIRK VISSER TROFFEE: Alex de Kok

Delen

Advertentie